SalesLiga grijs logo

Follow us!

Business consultancy

Hoe ben en blijf je succesvol als bedrijf of organisatie? Dat is één van de vragen waar wij ons op richten. Wij zijn er voor bedrijven die een sterke ambitie hebben om te groeien, vernieuwen of verbeteren. Door onze (persoonlijke) aanpak onderscheiden wij ons. Wij helpen je onder andere met een effectieve verandering en verbetering van jouw bedrijf.

Je kan bij ons terecht voor advies op het niveau van strategie, implementatie en processen. Gezamenlijk hebben wij (inter)nationaal meer dan 40 jaar ervaring opgedaan in verschillende marketing en sales disciplines. Wat SalesLiga uniek maakt? Wij brengen niet alleen advies uit, maar zullen óók de volledige implementatie van de veranderingen in jouw organisatie begeleiden.

Je vertrouwt jouw business aanvankelijk toe aan vreemde handen. Geen zorgen! Bij SalesLiga gaan we zorgvuldig om met jouw reputatie en staan wij voor alleen het allerbeste resultaat. Met bewezen successen op het gebied van Marketing, Sales, HR en Customer Service staat SalesLiga klaar om met trots een bijdrage te leveren aan jouw succes!

SalesLiga Business consultancy
SalesLiga goud icoon
SalesLiga icoon goud

Implementatie Sales processen

Wanneer je onbekend bent met (online) marketing en (online) sales kan persoonlijk advies je veel tijd, geld en moeite besparen. Investeer daarom een deel van je budget in het juiste advies en houd daarmee controle en grip op het rendement van je sales en marketingactiviteiten. Ons team kan jou adviseren en implementaties toepassen op het gebied van marketing, online leadgeneratie én volledige online en offline sales vraagstukken. SalesLiga is in staat om snel in te spelen op veranderingen in de markt aangezien wij hier nauw bij betrokken zijn.
SalesLiga Salesprocessen

Probleem

Wij brengen de problemen in kaart door gericht onderzoek uit te voeren en alle processen onder de loep te nemen.

Wens

Wat is jouw wens? Graag gaan we in gesprek om dit inzichtelijk te krijgen.

Oplossing

SalesLiga heeft dé oplossing op maat voor jouw bedrijf! Benieuwd? Laten we eens kennismaken!

Bouwen en (re)organiseren van
(sales) teams/afdelingen

SalesLiga Business consultancy

Kennismaken?
wij bellen dezelfde
dag terug!

SalesLiga

“Even voorstellen; WIJ ZIJN SALESLIGA. WIJ SPELEN CHAMPIONS LEAGUE IN DE WERELD VAN HET OVERTUIGEN!”

Opgericht in 2020 door Dennis Heering – voorheen commercieel eindverantwoordelijk bij een grote internationale retail organisatie.

Tijdens de reis waarin dit bedrijf groeide van 1 verkooplocatie naar meer dan 60 fysieke verkooplocaties verspreidt over Europa kreeg hij te maken met allerlei uitdagingen. Partners die écht Champions League willen spelen waren overduidelijk niet aanwezig in een landschap vol consultancy/recruitment bedrijven. Het probleem? Full Service Sales Providers zoals wij onszelf omschrijven waren of zijn niet beschikbaar. Wat wij daarmee bedoelen? Full Service Sales Providers met kennis en specialisten die een volledig elftal kunnen formeren, want geen elftal zonder keeper, geen elftal zonder verdediger, geen elftal zonder middenvelders, geen elftal zonder aanvallers, geen elftal zonder coach and last but not least; geen overwinning zonder strategie.

Overduidelijk en pijnlijk genoeg was zichtbaar dat alle recruitment-, headhunter-, en consultancybureaus van deze wereld maar één element van de brede business discipline te bieden hebben. Precies daar zagen wij met SalesLiga kansen. Kansen om ons te onderscheiden en bedrijven full service te ondersteunen en het begeleiden met de bouw aan hun (sales/retail) organisatie! Bij SalesLiga bieden wij daarom een breed pakket aan innovatieve producten/diensten welke jou als opdrachtgever van alle gemakken voorzien. Volledig van A tot Z ontzorgd worden zoals wij dat noemen!

Wij boosten jouw business/carrière op individueel-, en organisatieniveau en doen dit als exclusieve online en offline Full Service Sales Provider door gebruik te maken van innovatieve groei instrumenten. Daarnaast borgen wij onze kennis, groei en werkprocessen met behulp van onze enorme poule aan sales professionals welke werkzaam zijn op zowel operationeel, tactisch alsmede strategisch niveau. Einde SalesLiga project? Dan weet je tenminste zeker dat je hebt geïnvesteerd in een duurzame business boost!

Benieuwd naar onze aanpak? Contacteer ons dan snel!

Onze partners

0
Partners
0 +
Salesliga community
SalesLiga Adlar
SalesLiga Gartenlux
SalesLiga ikwilvanmijnautoaf
SalesLiga A-Meubel
SalesLiga Stella
SalesLiga dealerdirect
SalesLiga Get Bike Service
Goede begeleiding in de zoektocht naar mijn nieuwe baan

Goede begeleiding in de zoektocht naar mijn nieuwe baan. Door de vele contacten van SalesLiga ben ik gelijk weer aan het werk gekomen.

Stefan Jansen - 
Kandidaat
Echt een aanrader!

SalesLiga heeft onwijs goed gekeken naar mijn wensen voor een passende baan! Nog steeds met veel plezier aan het werk daar! Echt een aanrader!

Tim Magielse - 
Kandidaat
Goede begeleiding!

Goede begeleiding opzoek naar de nieuwe uitdaging die nodig was!

Hein Letteboer - 
Kandidaat
Dank voor al jullie werk en inzet

Dat is nog eens inzetten voor je mensen/klanten. Heel fijn! Echt heel erg tevreden en blij wordt ik van hun! Dank voor al jullie werk en inzet 🌹

Desiree van den Berg - 
Kandidaat
Aardig personeel

Leuk bedrijf aardig personeel

Henock Paans - 
Kandidaat
SalesLiga kan je goed op de markt zetten!

Zeer deskundig bedrijf, SalesLiga heeft mij uitstekend geholpen bij het vinden van een passende baan! Tot op heden werk ik hier met veel plezier. Echt een aanrader voor iemand die opzoek is naar een goede loopbaan carrière. SalesLiga kan je goed op de markt zetten!

Jesse Teggeler - 
Kandidaat
Iedereen aan te raden!

Heel professioneel, erg tevreden over het werk en aan iedereen aan te raden!

Noam Knuijt - 
Kandidaat
Duidelijk, discreet en behulpzaam!

Vriendelijke deskundige man. Zeer fijne energie! Duidelijk discreet en behulpzaam. Gewoon goed en zeker een aanrader!

Dennis Schetters - 
Kandidaat
Top bedrijf!

Top bedrijf

Sunny David Fokkema - 
Kandidaat
De perfecte match!!

Ik ben zeer positief gestemd over de ervaring bij SalesLiga! Goede persoonlijke begeleiding. Echt een aanrader voor een goed gesprek! Deze ervaring is echt de moeite waard! Ik had dit in ieder geval nooit willen missen! De perfecte match!!

Nathasja Heijting - 
Kandidaat
Zeer tevreden

Dennis Heering heeft me heel goed geholpen en was zeer vriendelijk. Ben zeer tevreden.

Patrick van Weij - 
Kandidaat
Goed meegedacht, super!

Super! Goed meegedacht bij welke baan er bij me zou passen en op een mooie plek terecht gekomen!

Stan Deppenbroek - 
Kandidaat

Kennismaken? wij bellen dezelfde dag terug!