SalesLiga grijs logo

Follow us!

Performance booster

Iedere organisatie heeft wel ervaring met een fase waarin het even niet gaat zoals je had gehoopt. Vaak is dit vrijwel direct zichtbaar in het commercieel resultaat wat directe druk legt op de voltallige organisatie. Daarnaast is niet iedere organisatie even sterk in het commerciële proces. Bij SalesLiga hebben we daarvoor de Performance Booster.

SalesLiga zoomt in op het bestaande sales proces en geeft support waar nodig. Of het nu gaat om het bijslijpen van bestaande salesprocessen of interim participatie in het salesteam, bij SalesLiga ben je altijd aan het goede adres.

Dankzij onze ervaring en expertise in de wereld van het overtuigen zorgt SalesLiga voor een explosief effect op het sales resultaat. Een verbetering van het omzet resultaat is dan ook vaak binnen een split second zichtbaar. Onze consultants hebben ruime ervaring op operationeel, tactisch en strategisch niveau bij verschillende type bedrijven variërend van multinationals tot familiebedrijven.

SalesLiga Performance Booster
SalesLiga goud icoon
SalesLiga icoon goud

Probleem

Wij brengen de problemen in kaart door gericht onderzoek uit te voeren en alle processen onder de loep te nemen.

Wens

Wat is jouw wens? Graag gaan we in gesprek om dit inzichtelijk te krijgen.

Oplossing

SalesLiga heeft dé oplossing op maat voor jouw bedrijf! Benieuwd? Laten we eens kennismaken!

SalesLiga Performance Booster

Lead follow up

Wel de klantaanvragen maar niet het vermogen om een kwalitatieve leadopvolging te garanderen met het bestaande salesteam? Ook dan is SalesLiga de full service sales provider die een oplossing binnen handbereik heeft. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Lead Generation

Wil je naast een professionele lead opvolging ook de lead generatie uithanden geven? SalesLiga heeft ruime marketing ervaring bij verschillende type bedrijven variërend van multinationals tot familiebedrijven. Voor een succesvolle campagne informeer je snel naar de mogelijkheden!

Kennismaken?
wij bellen dezelfde
dag terug!

SalesLiga

“Even voorstellen; WIJ ZIJN SALESLIGA. WIJ SPELEN CHAMPIONS LEAGUE IN DE WERELD VAN HET OVERTUIGEN!”

Opgericht in 2020 door Dennis Heering – voorheen commercieel eindverantwoordelijk bij een grote internationale retail organisatie.

Tijdens de reis waarin dit bedrijf groeide van 1 verkooplocatie naar meer dan 60 fysieke verkooplocaties verspreidt over Europa kreeg hij te maken met allerlei uitdagingen. Partners die écht Champions League willen spelen waren overduidelijk niet aanwezig in een landschap vol consultancy/recruitment bedrijven. Het probleem? Full Service Sales Providers zoals wij onszelf omschrijven waren of zijn niet beschikbaar. Wat wij daarmee bedoelen? Full Service Sales Providers met kennis en specialisten die een volledig elftal kunnen formeren, want geen elftal zonder keeper, geen elftal zonder verdediger, geen elftal zonder middenvelders, geen elftal zonder aanvallers, geen elftal zonder coach and last but not least; geen overwinning zonder strategie.

Overduidelijk en pijnlijk genoeg was zichtbaar dat alle recruitment-, headhunter-, en consultancybureaus van deze wereld maar één element van de brede business discipline te bieden hebben. Precies daar zagen wij met SalesLiga kansen. Kansen om ons te onderscheiden en bedrijven full service te ondersteunen en het begeleiden met de bouw aan hun (sales/retail) organisatie! Bij SalesLiga bieden wij daarom een breed pakket aan innovatieve producten/diensten welke jou als opdrachtgever van alle gemakken voorzien. Volledig van A tot Z ontzorgd worden zoals wij dat noemen!

Wij boosten jouw business/carrière op individueel-, en organisatieniveau en doen dit als exclusieve online en offline Full Service Sales Provider door gebruik te maken van innovatieve groei instrumenten. Daarnaast borgen wij onze kennis, groei en werkprocessen met behulp van onze enorme poule aan sales professionals welke werkzaam zijn op zowel operationeel, tactisch alsmede strategisch niveau. Einde SalesLiga project? Dan weet je tenminste zeker dat je hebt geïnvesteerd in een duurzame business boost!

Benieuwd naar onze aanpak? Contacteer ons dan snel!

Onze partners

0
Partners
0 +
Salesliga community
SalesLiga Adlar
SalesLiga Get Bike Service
SalesLiga Gartenlux
SalesLiga A-Meubel
SalesLiga ikwilvanmijnautoaf
SalesLiga Stella
Goede begeleiding!

Goede begeleiding opzoek naar de nieuwe uitdaging die nodig was!

Hein Letteboer - 
Kandidaat
Echt een aanrader!

SalesLiga heeft onwijs goed gekeken naar mijn wensen voor een passende baan! Nog steeds met veel plezier aan het werk daar! Echt een aanrader!

Tim Magielse - 
Kandidaat
Enorm flexibel en leveren zeer snel fijne collega's

Hele goede ervaringen met SalesLiga. Zijn enorm flexibel wanneer de zoekvraag plots wijzigt. Hebben in korte tijd veel fijne collega’s kunnen toevoegen aan ons team door hen.

Daan van Renselaar - 
Stella
De perfecte match!!

Ik ben zeer positief gestemd over de ervaring bij SalesLiga! Goede persoonlijke begeleiding. Echt een aanrader voor een goed gesprek! Deze ervaring is echt de moeite waard! Ik had dit in ieder geval nooit willen missen! De perfecte match!!

Nathasja Heijting - 
Kandidaat
Zeer tevreden

Dennis Heering heeft me heel goed geholpen en was zeer vriendelijk. Ben zeer tevreden.

Patrick van Weij - 
Kandidaat
Iedereen aan te raden!

Heel professioneel, erg tevreden over het werk en aan iedereen aan te raden!

Noam Knuijt - 
Kandidaat
Snelle hulp en snelle afhandeling

Super geholpen door SalesLiga. Snelle hulp en snelle afhandeling en een super communicatie!

Justin Eisink - 
Kandidaat
Top bedrijf!

Top bedrijf

Sunny David Fokkema - 
Kandidaat
Fijne samenwerking

Fijne samenwerking, top jongens!

Joost Noordink - 
Kandidaat
Aardig personeel

Leuk bedrijf aardig personeel

Henock Paans - 
Kandidaat
Direct enthousiast door de fijne, positieve energie

Dennis heeft mij benaderd voor een super leuke nieuwe uitdaging. Vanwege zijn fijne positieve energie en de manier waarop hij de deze job heeft aangeboden, was ik direct enthousiast.
Bedankt Dennis 👍🏻

Claudia Pit - 
Kandidaat
Goede begeleiding in de zoektocht naar mijn nieuwe baan

Goede begeleiding in de zoektocht naar mijn nieuwe baan. Door de vele contacten van SalesLiga ben ik gelijk weer aan het werk gekomen.

Stefan Jansen - 
Kandidaat

Kennismaken? wij bellen dezelfde dag terug!