SalesLiga grijs logo

Follow us!

Recruitment

Wij zijn SalesLiga, het werving- en selectiebureau dat anders is dan alle andere bureaus. Wij leveren medewerkers op maat. Dankzij ons grote netwerk zijn wij in staat om talent permanent onder te brengen bij één van onze opdrachtgevers.

SalesLiga heeft een groot netwerk aan specialisten tot haar beschikking. De normeisen zijn behoorlijk zwaar, wat er voor zorgt dat alleen de allerbeste professionals worden toegelaten tot onze community. De meeste talenten van SalesLiga zijn momenteel gewoon in dienst bij een werkgever aangezien de beste professionals doorgaans niet proactief opzoek zijn naar een baan.

Met SalesLiga haal je een partner in huis die jouw organisatie leert kennen en kennis heeft van de ontwikkelingen in jouw branche. Wij denken met je mee en ontzorgen je volledig bij de werving en selectie van passende medewerkers met een garantie op resultaat.

SalesLiga Recruitment
SalesLiga goud icoon
SalesLiga icoon goud

Probleem

Wij brengen de problemen in kaart door gericht onderzoek uit te voeren en alle processen onder de loep te nemen.

Wens

Wat is jouw wens? Graag gaan we in gesprek om dit inzichtelijk te krijgen.

Oplossing

SalesLiga heeft dé oplossing op maat voor jouw bedrijf! Benieuwd? Laten we eens kennismaken!

SalesLiga Recruitment

De werving en selectie van de juiste kandidaat

SalesLiga gelooft in een arbeidsmarktstrategie waarin we een mix van online en offline werving inzetten. We zien al jaren een duidelijke verschuiving naar het gebruik van social media en dat mensen steeds meer digitaal netwerken. We zien echter ook dat voor bepaalde doelgroepen offline middelen zoals mond-tot mond reclame effectief blijken. We zetten de volgende wervingskanalen- en activiteiten in om de juiste kandidaten voor jouw als opdrachtgever te werven:

Online werving

  • SalesLiga Community I Hier melden kandidaten zich die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Deze poule is volledige eigendom van SalesLiga en heeft geen enkele andere organisatie toegang toe.
  • Social media I LinkedIn en Facebook


Offline werving

  • Mond-tot-Mond reclame

24/7 Scoutingsprogramma

Naast bovengenoemde wervingskanalen maakt SalesLiga gebruik van Talentscouts. De strijd om het talent wordt steeds vaker digitaal gevoerd. Wij lopen voorop in deze beweging en zetten een Talentscout in. Onze Talentscouts bereiken met een kleine inspanning een groot resultaat. Zij gaan verder dan de klassieke manier van werven en zetten slimme technieken in om heel gericht precies die kandidaten te vinden die passen bij jouw bedrijf. Recruiters 2.0, zo noemen we Talentscouts bij SalesLiga. Het zijn de recruiters van de toekomst, die de mogelijkheden optimaal benutten om kandidaten te werven.

Kennismaken?
wij bellen dezelfde
dag terug!

Onze tarieven

SalesLiga selecteert op basis van jouw specifieke behoeftes en wij leggen de nadruk op kandidaten die aansluiten bij de organisatie. Wij bouwen graag aan een kwalitatieve en duurzame relatie die gebaseerd is op vertrouwen. De tarieven van SalesLiga zijn gebaseerd op de moeilijkheidsgraat van het invullen van de vacature. Hoe groter het wensenlijstje, hoe moeilijker het is om de juiste kandidaat te vinden. Ook de huidige markt speelt hierbij natuurlijk een grote rol. Neem gerust eens contact met ons op om een vrijblijvend aanbod toegestuurd te krijgen.
SalesLiga

“Even voorstellen; WIJ ZIJN SALESLIGA. WIJ SPELEN CHAMPIONS LEAGUE IN DE WERELD VAN HET OVERTUIGEN!”

Opgericht in 2020 door Dennis Heering – voorheen commercieel eindverantwoordelijk bij een grote internationale retail organisatie.

Tijdens de reis waarin dit bedrijf groeide van 1 verkooplocatie naar meer dan 60 fysieke verkooplocaties verspreidt over Europa kreeg hij te maken met allerlei uitdagingen. Partners die écht Champions League willen spelen waren overduidelijk niet aanwezig in een landschap vol consultancy/recruitment bedrijven. Het probleem? Full Service Sales Providers zoals wij onszelf omschrijven waren of zijn niet beschikbaar. Wat wij daarmee bedoelen? Full Service Sales Providers met kennis en specialisten die een volledig elftal kunnen formeren, want geen elftal zonder keeper, geen elftal zonder verdediger, geen elftal zonder middenvelders, geen elftal zonder aanvallers, geen elftal zonder coach and last but not least; geen overwinning zonder strategie.

Overduidelijk en pijnlijk genoeg was zichtbaar dat alle recruitment-, headhunter-, en consultancybureaus van deze wereld maar één element van de brede business discipline te bieden hebben. Precies daar zagen wij met SalesLiga kansen. Kansen om ons te onderscheiden en bedrijven full service te ondersteunen en het begeleiden met de bouw aan hun (sales/retail) organisatie! Bij SalesLiga bieden wij daarom een breed pakket aan innovatieve producten/diensten welke jou als opdrachtgever van alle gemakken voorzien. Volledig van A tot Z ontzorgd worden zoals wij dat noemen!

Wij boosten jouw business/carrière op individueel-, en organisatieniveau en doen dit als exclusieve online en offline Full Service Sales Provider door gebruik te maken van innovatieve groei instrumenten. Daarnaast borgen wij onze kennis, groei en werkprocessen met behulp van onze enorme poule aan sales professionals welke werkzaam zijn op zowel operationeel, tactisch alsmede strategisch niveau. Einde SalesLiga project? Dan weet je tenminste zeker dat je hebt geïnvesteerd in een duurzame business boost!

Benieuwd naar onze aanpak? Contacteer ons dan snel!

Onze partners

0
Partners
0 +
Salesliga community
SalesLiga Lampenlicht
SalesLiga Gartenlux
SalesLiga dealerdirect
SalesLiga Stella
SalesLiga De hoge veluwe
SalesLiga Adlar
SalesLiga ikwilvanmijnautoaf
SalesLiga Get Bike Service
SalesLiga A-Meubel
Snelle hulp en snelle afhandeling

Super geholpen door SalesLiga. Snelle hulp en snelle afhandeling en een super communicatie!

Justin Eisink - 
Kandidaat
Goede begeleiding!

Goede begeleiding opzoek naar de nieuwe uitdaging die nodig was!

Hein Letteboer - 
Kandidaat
Perfecte werving

Perfecte werving van uitstekend personeel!

Wim Landewé - 
Bike Totaal Landewé
Top bedrijf!

Top bedrijf

Sunny David Fokkema - 
Kandidaat
Goede begeleiding in de zoektocht naar mijn nieuwe baan

Goede begeleiding in de zoektocht naar mijn nieuwe baan. Door de vele contacten van SalesLiga ben ik gelijk weer aan het werk gekomen.

Stefan Jansen - 
Kandidaat
SalesLiga kan je goed op de markt zetten!

Zeer deskundig bedrijf, SalesLiga heeft mij uitstekend geholpen bij het vinden van een passende baan! Tot op heden werk ik hier met veel plezier. Echt een aanrader voor iemand die opzoek is naar een goede loopbaan carrière. SalesLiga kan je goed op de markt zetten!

Jesse Teggeler - 
Kandidaat
Goed meegedacht, super!

Super! Goed meegedacht bij welke baan er bij me zou passen en op een mooie plek terecht gekomen!

Stan Deppenbroek - 
Kandidaat
Echt een aanrader!

SalesLiga heeft onwijs goed gekeken naar mijn wensen voor een passende baan! Nog steeds met veel plezier aan het werk daar! Echt een aanrader!

Tim Magielse - 
Kandidaat
De perfecte match!!

Ik ben zeer positief gestemd over de ervaring bij SalesLiga! Goede persoonlijke begeleiding. Echt een aanrader voor een goed gesprek! Deze ervaring is echt de moeite waard! Ik had dit in ieder geval nooit willen missen! De perfecte match!!

Nathasja Heijting - 
Kandidaat
Toppers!

Toppers die super toppers vinden voor je organisatie!

Ermin Rastoder - 
Dealerdirect B.V.
Fijne samenwerking

Fijne samenwerking, top jongens!

Joost Noordink - 
Kandidaat
Enorm flexibel en leveren zeer snel fijne collega's

Hele goede ervaringen met SalesLiga. Zijn enorm flexibel wanneer de zoekvraag plots wijzigt. Hebben in korte tijd veel fijne collega’s kunnen toevoegen aan ons team door hen.

Daan van Renselaar - 
Stella

Kennismaken? wij bellen dezelfde dag terug!