Remote business assistance

Met SalesLiga beschik je altijd over de gewenste capaciteit. Of je nou op zoek bent naar assistentie in de (volledige) leadopvolging, je callcenter onder druk staat of je hulp nodig hebt bij de communicatie van jouw volledige Retail apparaat, wij regelen het! Zo kan je ervoor kiezen om Sales Games, Incentive Programma’s, periodieke updates en complete data-driven rapportages / meetings door SalesLiga te laten faciliteren.

Of je nu kiest voor een complete afdeling of een flexibele schil: we zetten voor dezelfde remote-taken meerdere assistenten tegelijk in. Dan kunnen zij, dankzij onze vaste processen, het werk soepel van elkaar overnemen.

Heb je onverwacht meer ondersteuning nodig? Dan schakel je gewoon tijdelijk extra capaciteit in. Zij stappen op een rijdende trein, omdat al onze professionals dezelfde werkprocessen volgen. Afschalen kan trouwens ook snel. Je beschikt dus altijd over de optimale capaciteit. SalesLiga heeft een groot netwerk aan specialisten tot haar beschikking. De normeisen zijn behoorlijk zwaar, wat er voor zorgt dat alleen de allerbeste professionals worden toegelaten tot onze community.

Naast voldoende capaciteit hebben wij veel ervaring in verschillende marketing en sales disciplines op alle soorten niveaus waardoor wij snel kunnen anticiperen op de behoefte van jouw bedrijf/organisatie.

SalesLiga Business assistance

Probleem

Wij brengen de problemen in kaart door gericht onderzoek uit te voeren en alle processen onder de loep te nemen.

Wens

Wat is jouw wens? Graag gaan we in gesprek om dit inzichtelijk te krijgen.

Oplossing

SalesLiga heeft dé oplossing op maat voor jouw bedrijf! Benieuwd? Laten we eens kennismaken!

SalesLiga goud icoon
SalesLiga icoon goud
SalesLiga Business assistance

Sales Games / Incentive Programma's

Reuring in jouw salesafdeling? Dit kan eenvoudig en snel via de SalesLiga Remote Business Assistance module. Geen afdeling of target is voor ons te ambitieus. Jouw salesteam gaat onder begeleiding van de Sales Games en Incentive Programma’s van SalesLiga nog gemotiveerder op weg om het maximaal haalbare resultaat te realiseren.

Sales Reports / Weekly Sales Updates

Communicatie is belangrijk om jouw salesteam 24/7 scherp aan de slag te laten gaan. Helaas vragen ze veel creativiteit en inspanning om de continuiteit hiervan te garanderen. Echter zonder communicatie speel je geen champions league met jouw salesteam. SalesLiga ziet deze module dan ook als essentieel om de kwaliteit en scherpte van jouw salesteam te waarborgen. Met de SalesLiga Remote Business Assistance besteed je dit gemakkelijk en snel uit aan de SalesLiga consultants.

Kennismaken?
wij bellen dezelfde
dag terug!

SalesLiga

“Even voorstellen; WIJ ZIJN SALESLIGA. WIJ SPELEN CHAMPIONS LEAGUE IN DE WERELD VAN HET OVERTUIGEN!”

Opgericht in 2020 door Dennis Heering – voorheen commercieel eindverantwoordelijk bij een grote internationale retail organisatie.

Tijdens de reis waarin dit bedrijf groeide van 1 verkooplocatie naar meer dan 60 fysieke verkooplocaties verspreidt over Europa kreeg hij te maken met allerlei uitdagingen. Partners die écht Champions League willen spelen waren overduidelijk niet aanwezig in een landschap vol consultancy/recruitment bedrijven. Het probleem? Full Service Sales Providers zoals wij onszelf omschrijven waren of zijn niet beschikbaar. Wat wij daarmee bedoelen? Full Service Sales Providers met kennis en specialisten die een volledig elftal kunnen formeren, want geen elftal zonder keeper, geen elftal zonder verdediger, geen elftal zonder middenvelders, geen elftal zonder aanvallers, geen elftal zonder coach and last but not least; geen overwinning zonder strategie.

Overduidelijk en pijnlijk genoeg was zichtbaar dat alle recruitment-, headhunter-, en consultancybureaus van deze wereld maar één element van de brede business discipline te bieden hebben. Precies daar zagen wij met SalesLiga kansen. Kansen om ons te onderscheiden en bedrijven full service te ondersteunen en het begeleiden met de bouw aan hun (sales/retail) organisatie! Bij SalesLiga bieden wij daarom een breed pakket aan innovatieve producten/diensten welke jou als opdrachtgever van alle gemakken voorzien. Volledig van A tot Z ontzorgd worden zoals wij dat noemen!

Wij boosten jouw business/carrière op individueel-, en organisatieniveau en doen dit als exclusieve online en offline Full Service Sales Provider door gebruik te maken van innovatieve groei instrumenten. Daarnaast borgen wij onze kennis, groei en werkprocessen met behulp van onze enorme poule aan sales professionals welke werkzaam zijn op zowel operationeel, tactisch alsmede strategisch niveau. Einde SalesLiga project? Dan weet je tenminste zeker dat je hebt geïnvesteerd in een duurzame business boost!

Benieuwd naar onze aanpak? Contacteer ons dan snel!

Onze partners

0
Partners
0 +
Salesliga community
SalesLiga ikwilvanmijnautoaf
SalesLiga Lampenlicht
SalesLiga Get Bike Service
SalesLiga dealerdirect
SalesLiga Gartenlux
SalesLiga A-Meubel
SalesLiga Adlar
SalesLiga Stella
SalesLiga De hoge veluwe
Enorm flexibel en leveren zeer snel fijne collega's

Hele goede ervaringen met SalesLiga. Zijn enorm flexibel wanneer de zoekvraag plots wijzigt. Hebben in korte tijd veel fijne collega’s kunnen toevoegen aan ons team door hen.

Daan van Renselaar - 
Stella
Fijne samenwerking

Fijne samenwerking, top jongens!

Joost Noordink - 
Kandidaat
Grote klasse!

Meedenken in jouw vooruitgang, grote klasse!

Tom Smits - 
Kandidaat
Aardig personeel

Leuk bedrijf aardig personeel

Henock Paans - 
Kandidaat
Echt een aanrader!

SalesLiga heeft onwijs goed gekeken naar mijn wensen voor een passende baan! Nog steeds met veel plezier aan het werk daar! Echt een aanrader!

Tim Magielse - 
Kandidaat
Snelle hulp en snelle afhandeling

Super geholpen door SalesLiga. Snelle hulp en snelle afhandeling en een super communicatie!

Justin Eisink - 
Kandidaat
Goed meegedacht, super!

Super! Goed meegedacht bij welke baan er bij me zou passen en op een mooie plek terecht gekomen!

Stan Deppenbroek - 
Kandidaat
SalesLiga kan je goed op de markt zetten!

Zeer deskundig bedrijf, SalesLiga heeft mij uitstekend geholpen bij het vinden van een passende baan! Tot op heden werk ik hier met veel plezier. Echt een aanrader voor iemand die opzoek is naar een goede loopbaan carrière. SalesLiga kan je goed op de markt zetten!

Jesse Teggeler - 
Kandidaat
Toppers!

Toppers die super toppers vinden voor je organisatie!

Ermin Rastoder - 
Dealerdirect B.V.