SalesLiga grijs logo

Follow us!

Remote business assistance

Met SalesLiga beschik je altijd over de gewenste capaciteit. Of je nou op zoek bent naar assistentie in de (volledige) leadopvolging, je callcenter onder druk staat of je hulp nodig hebt bij de communicatie van jouw volledige Retail apparaat, wij regelen het! Zo kan je ervoor kiezen om Sales Games, Incentive Programma’s, periodieke updates en complete data-driven rapportages / meetings door SalesLiga te laten faciliteren.

Of je nu kiest voor een complete afdeling of een flexibele schil: we zetten voor dezelfde remote-taken meerdere assistenten tegelijk in. Dan kunnen zij, dankzij onze vaste processen, het werk soepel van elkaar overnemen.

Heb je onverwacht meer ondersteuning nodig? Dan schakel je gewoon tijdelijk extra capaciteit in. Zij stappen op een rijdende trein, omdat al onze professionals dezelfde werkprocessen volgen. Afschalen kan trouwens ook snel. Je beschikt dus altijd over de optimale capaciteit. SalesLiga heeft een groot netwerk aan specialisten tot haar beschikking. De normeisen zijn behoorlijk zwaar, wat er voor zorgt dat alleen de allerbeste professionals worden toegelaten tot onze community.

Naast voldoende capaciteit hebben wij veel ervaring in verschillende marketing en sales disciplines op alle soorten niveaus waardoor wij snel kunnen anticiperen op de behoefte van jouw bedrijf/organisatie.

SalesLiga Business assistance

Probleem

Wij brengen de problemen in kaart door gericht onderzoek uit te voeren en alle processen onder de loep te nemen.

Wens

Wat is jouw wens? Graag gaan we in gesprek om dit inzichtelijk te krijgen.

Oplossing

SalesLiga heeft dé oplossing op maat voor jouw bedrijf! Benieuwd? Laten we eens kennismaken!

SalesLiga goud icoon
SalesLiga icoon goud
SalesLiga Business assistance

Sales Games / Incentive Programma's

Reuring in jouw salesafdeling? Dit kan eenvoudig en snel via de SalesLiga Remote Business Assistance module. Geen afdeling of target is voor ons te ambitieus. Jouw salesteam gaat onder begeleiding van de Sales Games en Incentive Programma’s van SalesLiga nog gemotiveerder op weg om het maximaal haalbare resultaat te realiseren.

Sales Reports / Weekly Sales Updates

Communicatie is belangrijk om jouw salesteam 24/7 scherp aan de slag te laten gaan. Helaas vragen ze veel creativiteit en inspanning om de continuiteit hiervan te garanderen. Echter zonder communicatie speel je geen champions league met jouw salesteam. SalesLiga ziet deze module dan ook als essentieel om de kwaliteit en scherpte van jouw salesteam te waarborgen. Met de SalesLiga Remote Business Assistance besteed je dit gemakkelijk en snel uit aan de SalesLiga consultants.

Kennismaken?
wij bellen dezelfde
dag terug!

SalesLiga

“Even voorstellen; WIJ ZIJN SALESLIGA. WIJ SPELEN CHAMPIONS LEAGUE IN DE WERELD VAN HET OVERTUIGEN!”

Opgericht in 2020 door Dennis Heering – voorheen commercieel eindverantwoordelijk bij een grote internationale retail organisatie.

Tijdens de reis waarin dit bedrijf groeide van 1 verkooplocatie naar meer dan 60 fysieke verkooplocaties verspreidt over Europa kreeg hij te maken met allerlei uitdagingen. Partners die écht Champions League willen spelen waren overduidelijk niet aanwezig in een landschap vol consultancy/recruitment bedrijven. Het probleem? Full Service Sales Providers zoals wij onszelf omschrijven waren of zijn niet beschikbaar. Wat wij daarmee bedoelen? Full Service Sales Providers met kennis en specialisten die een volledig elftal kunnen formeren, want geen elftal zonder keeper, geen elftal zonder verdediger, geen elftal zonder middenvelders, geen elftal zonder aanvallers, geen elftal zonder coach and last but not least; geen overwinning zonder strategie.

Overduidelijk en pijnlijk genoeg was zichtbaar dat alle recruitment-, headhunter-, en consultancybureaus van deze wereld maar één element van de brede business discipline te bieden hebben. Precies daar zagen wij met SalesLiga kansen. Kansen om ons te onderscheiden en bedrijven full service te ondersteunen en het begeleiden met de bouw aan hun (sales/retail) organisatie! Bij SalesLiga bieden wij daarom een breed pakket aan innovatieve producten/diensten welke jou als opdrachtgever van alle gemakken voorzien. Volledig van A tot Z ontzorgd worden zoals wij dat noemen!

Wij boosten jouw business/carrière op individueel-, en organisatieniveau en doen dit als exclusieve online en offline Full Service Sales Provider door gebruik te maken van innovatieve groei instrumenten. Daarnaast borgen wij onze kennis, groei en werkprocessen met behulp van onze enorme poule aan sales professionals welke werkzaam zijn op zowel operationeel, tactisch alsmede strategisch niveau. Einde SalesLiga project? Dan weet je tenminste zeker dat je hebt geïnvesteerd in een duurzame business boost!

Benieuwd naar onze aanpak? Contacteer ons dan snel!

Onze partners

0
Partners
0 +
Salesliga community
SalesLiga A-Meubel
SalesLiga Lampenlicht
SalesLiga Get Bike Service
SalesLiga Adlar
SalesLiga dealerdirect
SalesLiga Gartenlux
SalesLiga ikwilvanmijnautoaf
SalesLiga Stella
SalesLiga De hoge veluwe
5 - sterren

5 – sterren voor SalesLiga!

Raymond Raats - 
Kandidaat
Aardig personeel

Leuk bedrijf aardig personeel

Henock Paans - 
Kandidaat
Goede begeleiding!

Goede begeleiding opzoek naar de nieuwe uitdaging die nodig was!

Hein Letteboer - 
Kandidaat
Goed meegedacht, super!

Super! Goed meegedacht bij welke baan er bij me zou passen en op een mooie plek terecht gekomen!

Stan Deppenbroek - 
Kandidaat
Duidelijk, discreet en behulpzaam!

Vriendelijke deskundige man. Zeer fijne energie! Duidelijk discreet en behulpzaam. Gewoon goed en zeker een aanrader!

Dennis Schetters - 
Kandidaat
Iedereen aan te raden!

Heel professioneel, erg tevreden over het werk en aan iedereen aan te raden!

Noam Knuijt - 
Kandidaat
Dank voor al jullie werk en inzet

Dat is nog eens inzetten voor je mensen/klanten. Heel fijn! Echt heel erg tevreden en blij wordt ik van hun! Dank voor al jullie werk en inzet 🌹

Desiree van den Berg - 
Kandidaat
SalesLiga kan je goed op de markt zetten!

Zeer deskundig bedrijf, SalesLiga heeft mij uitstekend geholpen bij het vinden van een passende baan! Tot op heden werk ik hier met veel plezier. Echt een aanrader voor iemand die opzoek is naar een goede loopbaan carrière. SalesLiga kan je goed op de markt zetten!

Jesse Teggeler - 
Kandidaat
Perfecte werving

Perfecte werving van uitstekend personeel!

Wim Landewé - 
Bike Totaal Landewé
Direct enthousiast door de fijne, positieve energie

Dennis heeft mij benaderd voor een super leuke nieuwe uitdaging. Vanwege zijn fijne positieve energie en de manier waarop hij de deze job heeft aangeboden, was ik direct enthousiast.
Bedankt Dennis 👍🏻

Claudia Pit - 
Kandidaat
Zeer tevreden

Dennis Heering heeft me heel goed geholpen en was zeer vriendelijk. Ben zeer tevreden.

Patrick van Weij - 
Kandidaat
Top bedrijf!

Top bedrijf

Sunny David Fokkema - 
Kandidaat

Kennismaken? wij bellen dezelfde dag terug!