Sales solutions

Wij zijn SalesLiga. Wij spelen Champions League in de wereld van het overtuigen. Wij boosten jouw business/carrière op individueel en organisatie niveau en doen dit als exclusieve online en offline Full Service Sales Provider door gebruik te maken van innovatieve groei instrumenten. Daarnaast borgen wij onze kennis, groei en werkprocessen met behulp van onze enorme poule aan sales professionals welke werkzaam zijn op zowel operationeel, tactisch alsmede strategisch niveau. Einde SalesLiga project? Dan weet je tenminste zeker dat je hebt geïnvesteerd in een duurzame business boost!

Benieuwd? Check hieronder waar SalesLiga jouw bedrijf of organisatie bij kan helpen!

Kennismaken?
wij bellen dezelfde
dag terug!

SalesLiga Sales
SalesLiga goud icoon

Hoe ben en blijf je succesvol als bedrijf of organisatie? Dat is één van de vragen waar wij ons op richten. Wij zijn er voor bedrijven die een sterke ambitie hebben om te groeien, vernieuwen of verbeteren. Door onze (persoonlijke) aanpak onderscheiden wij ons. 

Iedere organisatie heeft wel ervaring met een fase waarin het even niet gaat zoals je had gehoopt. Vaak is dit vrijwel direct zichtbaar in het commercieel resultaat wat directe druk legt op de voltallige organisatie. Bij SalesLiga hebben we daarvoor de Performance Booster.

Wij zijn SalesLiga, het werving- en selectiebureau dat anders is dan alle andere bureaus. Wij leveren medewerkers op maat. Dankzij ons grote netwerk zijn wij in staat om talent permanent onder te brengen bij één van onze opdrachtgevers.

Met SalesLiga beschik je altijd over de gewenste capaciteit. Of je nou op zoek bent naar assistentie in de (volledige) leadopvolging, je callcenter onder druk staat of je hulp nodig hebt bij de communicatie van jouw volledige Retail apparaat, wij regelen het!

Participeer je in het management van een (grote) salesorganisatie en ben je opzoek naar een inspirerende salespresentatie op maat geschreven voor jullie (sales) afdeling? Waar moet je beginnen? Wie zet je in als inspirerende spreker? SalesLiga helpt je graag bij het organiseren van een onvergetelijke presentatie! Informeer snel naar de mogelijkheden.

Bied je een product of dienst aan? Dan ben je sterk afhankelijk van jouw (verkoop)personeel. De toon maakt de muziek zeggen ze wel eens, maar dat is in het geval van de verkoop van een product of dienst altijd het geval. Wij kijken graag naar een passend onderzoek op maat.

Onze partners

0
Partners
0 +
Salesliga community
SalesLiga dealerdirect
SalesLiga Adlar
SalesLiga Get Bike Service
SalesLiga De hoge veluwe
SalesLiga Stella
SalesLiga ikwilvanmijnautoaf
SalesLiga Gartenlux
SalesLiga A-Meubel
SalesLiga Lampenlicht
Aardig personeel

Leuk bedrijf aardig personeel

Henock Paans - 
Kandidaat
Goed meegedacht, super!

Super! Goed meegedacht bij welke baan er bij me zou passen en op een mooie plek terecht gekomen!

Stan Deppenbroek - 
Kandidaat
Fijne samenwerking

Fijne samenwerking, top jongens!

Joost Noordink - 
Kandidaat
Toppers!

Toppers die super toppers vinden voor je organisatie!

Ermin Rastoder - 
Dealerdirect B.V.
SalesLiga kan je goed op de markt zetten!

Zeer deskundig bedrijf, SalesLiga heeft mij uitstekend geholpen bij het vinden van een passende baan! Tot op heden werk ik hier met veel plezier. Echt een aanrader voor iemand die opzoek is naar een goede loopbaan carrière. SalesLiga kan je goed op de markt zetten!

Jesse Teggeler - 
Kandidaat
Snelle hulp en snelle afhandeling

Super geholpen door SalesLiga. Snelle hulp en snelle afhandeling en een super communicatie!

Justin Eisink - 
Kandidaat
Echt een aanrader!

SalesLiga heeft onwijs goed gekeken naar mijn wensen voor een passende baan! Nog steeds met veel plezier aan het werk daar! Echt een aanrader!

Tim Magielse - 
Kandidaat
Enorm flexibel en leveren zeer snel fijne collega's

Hele goede ervaringen met SalesLiga. Zijn enorm flexibel wanneer de zoekvraag plots wijzigt. Hebben in korte tijd veel fijne collega’s kunnen toevoegen aan ons team door hen.

Daan van Renselaar - 
Stella
Grote klasse!

Meedenken in jouw vooruitgang, grote klasse!

Tom Smits - 
Kandidaat