SalesLiga grijs logo

Follow us!

Sales solutions

Wij zijn SalesLiga. Wij spelen Champions League in de wereld van het overtuigen. Wij boosten jouw business/carrière op individueel en organisatie niveau en doen dit als exclusieve online en offline Full Service Sales Provider door gebruik te maken van innovatieve groei instrumenten. Daarnaast borgen wij onze kennis, groei en werkprocessen met behulp van onze enorme poule aan sales professionals welke werkzaam zijn op zowel operationeel, tactisch alsmede strategisch niveau. Einde SalesLiga project? Dan weet je tenminste zeker dat je hebt geïnvesteerd in een duurzame business boost!

Benieuwd? Check hieronder waar SalesLiga jouw bedrijf of organisatie bij kan helpen!

Kennismaken?
wij bellen dezelfde
dag terug!

SalesLiga Sales
SalesLiga goud icoon

Hoe ben en blijf je succesvol als bedrijf of organisatie? Dat is één van de vragen waar wij ons op richten. Wij zijn er voor bedrijven die een sterke ambitie hebben om te groeien, vernieuwen of verbeteren. Door onze (persoonlijke) aanpak onderscheiden wij ons. 

Iedere organisatie heeft wel ervaring met een fase waarin het even niet gaat zoals je had gehoopt. Vaak is dit vrijwel direct zichtbaar in het commercieel resultaat wat directe druk legt op de voltallige organisatie. Bij SalesLiga hebben we daarvoor de Performance Booster.

Wij zijn SalesLiga, het werving- en selectiebureau dat anders is dan alle andere bureaus. Wij leveren medewerkers op maat. Dankzij ons grote netwerk zijn wij in staat om talent permanent onder te brengen bij één van onze opdrachtgevers.

Met SalesLiga beschik je altijd over de gewenste capaciteit. Of je nou op zoek bent naar assistentie in de (volledige) leadopvolging, je callcenter onder druk staat of je hulp nodig hebt bij de communicatie van jouw volledige Retail apparaat, wij regelen het!

Participeer je in het management van een (grote) salesorganisatie en ben je opzoek naar een inspirerende salespresentatie op maat geschreven voor jullie (sales) afdeling? Waar moet je beginnen? Wie zet je in als inspirerende spreker? SalesLiga helpt je graag bij het organiseren van een onvergetelijke presentatie! Informeer snel naar de mogelijkheden.

Bied je een product of dienst aan? Dan ben je sterk afhankelijk van jouw (verkoop)personeel. De toon maakt de muziek zeggen ze wel eens, maar dat is in het geval van de verkoop van een product of dienst altijd het geval. Wij kijken graag naar een passend onderzoek op maat.

Onze partners

0
Partners
0 +
Salesliga community
SalesLiga Adlar
SalesLiga Stella
SalesLiga De hoge veluwe
SalesLiga Get Bike Service
SalesLiga dealerdirect
SalesLiga A-Meubel
SalesLiga ikwilvanmijnautoaf
Goede begeleiding in de zoektocht naar mijn nieuwe baan

Goede begeleiding in de zoektocht naar mijn nieuwe baan. Door de vele contacten van SalesLiga ben ik gelijk weer aan het werk gekomen.

Stefan Jansen - 
Kandidaat
Goed meegedacht, super!

Super! Goed meegedacht bij welke baan er bij me zou passen en op een mooie plek terecht gekomen!

Stan Deppenbroek - 
Kandidaat
Snelle hulp en snelle afhandeling

Super geholpen door SalesLiga. Snelle hulp en snelle afhandeling en een super communicatie!

Justin Eisink - 
Kandidaat
Enorm flexibel en leveren zeer snel fijne collega's

Hele goede ervaringen met SalesLiga. Zijn enorm flexibel wanneer de zoekvraag plots wijzigt. Hebben in korte tijd veel fijne collega’s kunnen toevoegen aan ons team door hen.

Daan van Renselaar - 
Stella
Duidelijk, discreet en behulpzaam!

Vriendelijke deskundige man. Zeer fijne energie! Duidelijk discreet en behulpzaam. Gewoon goed en zeker een aanrader!

Dennis Schetters - 
Kandidaat
Aardig personeel

Leuk bedrijf aardig personeel

Henock Paans - 
Kandidaat
Zeer tevreden

Dennis Heering heeft me heel goed geholpen en was zeer vriendelijk. Ben zeer tevreden.

Patrick van Weij - 
Kandidaat
Direct enthousiast door de fijne, positieve energie

Dennis heeft mij benaderd voor een super leuke nieuwe uitdaging. Vanwege zijn fijne positieve energie en de manier waarop hij de deze job heeft aangeboden, was ik direct enthousiast.
Bedankt Dennis 👍🏻

Claudia Pit - 
Kandidaat
De perfecte match!!

Ik ben zeer positief gestemd over de ervaring bij SalesLiga! Goede persoonlijke begeleiding. Echt een aanrader voor een goed gesprek! Deze ervaring is echt de moeite waard! Ik had dit in ieder geval nooit willen missen! De perfecte match!!

Nathasja Heijting - 
Kandidaat
5 - sterren

5 – sterren voor SalesLiga!

Raymond Raats - 
Kandidaat
Goede begeleiding!

Goede begeleiding opzoek naar de nieuwe uitdaging die nodig was!

Hein Letteboer - 
Kandidaat
Iedereen aan te raden!

Heel professioneel, erg tevreden over het werk en aan iedereen aan te raden!

Noam Knuijt - 
Kandidaat

Kennismaken? wij bellen dezelfde dag terug!