Academy

De SalesLiga Academy

Voldoende talent aan boord, maar opzoek naar de geheime formule om maximaal resultaat uit jouw verkoopteam te halen? Dankzij onze SalesLiga beschikken wij over een breed netwerk aan sales professionals! Naast de standaard inspirerende salespresentaties is het mogelijk om advies op maat te krijgen. Informeer snel naar de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Topverkoperstraining op maat (individueel)

Jij staat aan het begin van een nieuwe uitdaging. Je wilt graag maximaal resultaat vanaf dag 1. Ga goed voorbereid van start met de voor jou op maat gemaakte trainingen van SalesLiga! Wordt een meester in de wereld van het overtuigen! Informeer snel naar de mogelijkheden.

Inspirerende Salespresentatie op maat

Je participeert in het management van een (grote) salesorganisatie en bent opzoek naar een inspirerende salespresentatie op maat geschreven voor de (sales) afdeling. Waar moet je beginnen? Wie zet je in als inspirerende spreker? SalesLiga helpt je graag bij het organiseren van een onvergetelijke presentatie! Informeer snel naar de mogelijkheden.

Inspirerend spreker worden doe je zo;

Stress! Je bent gevraagd om een (sales) presentatie te geven voor een grote groep collega’s. Hoe begin je? waar begin je? Begin je er überhaupt wel aan? SalesLiga helpt jou op weg naar een succesvolle presentatie. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Op zoek naar een ander type training? Neem snel contact op.

Salesliga

Munsterstraat 2K
7418EV Deventer
info@salesliga.com