SalesLiga grijs logo

Follow us!

Shop Optimization

Mystery Shopping

Bied je een product of dienst aan? Dan ben je sterk afhankelijk van jouw (verkoop)personeel. De toon maakt de muziek zeggen ze wel eens, maar dat is in het geval van de verkoop van een product of dienst altijd het geval. Om er zeker van te zijn dat dit geen conversie killer is, zetten veel bedrijven mystery shoppers in. Mystery shoppers bezoeken jouw bedrijf en gedragen zich als een echte consument. Hoe ervaren zij het? Nog belangrijker; waar liggen de cruciale verbeterpunten voor jouw personeel of bedrijf? SalesLiga helpt je graag om dit inzichtelijk te krijgen. Wij kijken graag naar een passend onderzoek op maat.

Conversie Optimalisatie

Conversie betekent niet meer dan het omzetten van een bezoeker op jouw website of webshop naar een lead en dit vervolgens naar een klant. Bij conversie optimalisatie richten wij ons op het wegnemen van obstakels in jouw website of webshop waardoor bezoekers beter, sneller en gemakkelijker overgaan tot een aankoop of een contact. Niet alleen de website of webshop nemen wij onder de loep, wij kijken in het gehele proces waar de quick wins liggen. SalesLiga maakt deze niet alleen inzichtelijk, maar zorgt ook dat deze doorgevoerd wordt zodat jouw conversie binnen no time is geoptimaliseerd!

SalesLiga Shop optimization
SalesLiga goud icoon
SalesLiga icoon goud

Probleem

Wij brengen de problemen in kaart door gericht onderzoek uit te voeren en alle processen onder de loep te nemen.

Wens

Wat is jouw wens? Graag gaan we in gesprek om dit inzichtelijk te krijgen.

Oplossing

SalesLiga heeft dé oplossing op maat voor jouw bedrijf! Benieuwd? Laten we eens kennismaken!

SalesLiga Business Consultancy

Sales presentatie op maat voor jouw organisatie

Je participeert in het management van een (grote) salesorganisatie en bent opzoek naar een inspirerende salespresentatie op maat geschreven voor jouw (sales) afdeling. Waar moet je beginnen? Wie zet je in als inspirerende spreker? SalesLiga helpt je graag bij het organiseren van een onvergetelijke presentatie! Informeer snel naar de mogelijkheden.

Kennismaken?
wij bellen dezelfde
dag terug!

SalesLiga

“Even voorstellen; WIJ ZIJN SALESLIGA. WIJ SPELEN CHAMPIONS LEAGUE IN DE WERELD VAN HET OVERTUIGEN!”

Opgericht in 2020 door Dennis Heering – voorheen commercieel eindverantwoordelijk bij een grote internationale retail organisatie.

Tijdens de reis waarin dit bedrijf groeide van 1 verkooplocatie naar meer dan 60 fysieke verkooplocaties verspreidt over Europa kreeg hij te maken met allerlei uitdagingen. Partners die écht Champions League willen spelen waren overduidelijk niet aanwezig in een landschap vol consultancy/recruitment bedrijven. Het probleem? Full Service Sales Providers zoals wij onszelf omschrijven waren of zijn niet beschikbaar. Wat wij daarmee bedoelen? Full Service Sales Providers met kennis en specialisten die een volledig elftal kunnen formeren, want geen elftal zonder keeper, geen elftal zonder verdediger, geen elftal zonder middenvelders, geen elftal zonder aanvallers, geen elftal zonder coach and last but not least; geen overwinning zonder strategie.

Overduidelijk en pijnlijk genoeg was zichtbaar dat alle recruitment-, headhunter-, en consultancybureaus van deze wereld maar één element van de brede business discipline te bieden hebben. Precies daar zagen wij met SalesLiga kansen. Kansen om ons te onderscheiden en bedrijven full service te ondersteunen en het begeleiden met de bouw aan hun (sales/retail) organisatie! Bij SalesLiga bieden wij daarom een breed pakket aan innovatieve producten/diensten welke jou als opdrachtgever van alle gemakken voorzien. Volledig van A tot Z ontzorgd worden zoals wij dat noemen!

Wij boosten jouw business/carrière op individueel-, en organisatieniveau en doen dit als exclusieve online en offline Full Service Sales Provider door gebruik te maken van innovatieve groei instrumenten. Daarnaast borgen wij onze kennis, groei en werkprocessen met behulp van onze enorme poule aan sales professionals welke werkzaam zijn op zowel operationeel, tactisch alsmede strategisch niveau. Einde SalesLiga project? Dan weet je tenminste zeker dat je hebt geïnvesteerd in een duurzame business boost!

Benieuwd naar onze aanpak? Contacteer ons dan snel!

Onze partners

0
Partners
0 +
Salesliga community
SalesLiga dealerdirect
SalesLiga Stella
SalesLiga De hoge veluwe
SalesLiga A-Meubel
SalesLiga Get Bike Service
SalesLiga ikwilvanmijnautoaf
SalesLiga Gartenlux
Snelle hulp en snelle afhandeling

Super geholpen door SalesLiga. Snelle hulp en snelle afhandeling en een super communicatie!

Justin Eisink - 
Kandidaat
Echt een aanrader!

SalesLiga heeft onwijs goed gekeken naar mijn wensen voor een passende baan! Nog steeds met veel plezier aan het werk daar! Echt een aanrader!

Tim Magielse - 
Kandidaat
Top bedrijf!

Top bedrijf

Sunny David Fokkema - 
Kandidaat
Fijne samenwerking

Fijne samenwerking, top jongens!

Joost Noordink - 
Kandidaat
Duidelijk, discreet en behulpzaam!

Vriendelijke deskundige man. Zeer fijne energie! Duidelijk discreet en behulpzaam. Gewoon goed en zeker een aanrader!

Dennis Schetters - 
Kandidaat
Goed meegedacht, super!

Super! Goed meegedacht bij welke baan er bij me zou passen en op een mooie plek terecht gekomen!

Stan Deppenbroek - 
Kandidaat
Dank voor al jullie werk en inzet

Dat is nog eens inzetten voor je mensen/klanten. Heel fijn! Echt heel erg tevreden en blij wordt ik van hun! Dank voor al jullie werk en inzet 🌹

Desiree van den Berg - 
Kandidaat
Toppers!

Toppers die super toppers vinden voor je organisatie!

Ermin Rastoder - 
Dealerdirect B.V.
Perfecte werving

Perfecte werving van uitstekend personeel!

Wim Landewé - 
Bike Totaal Landewé
5 - sterren

5 – sterren voor SalesLiga!

Raymond Raats - 
Kandidaat
Aardig personeel

Leuk bedrijf aardig personeel

Henock Paans - 
Kandidaat
Enorm flexibel en leveren zeer snel fijne collega's

Hele goede ervaringen met SalesLiga. Zijn enorm flexibel wanneer de zoekvraag plots wijzigt. Hebben in korte tijd veel fijne collega’s kunnen toevoegen aan ons team door hen.

Daan van Renselaar - 
Stella

Kennismaken? wij bellen dezelfde dag terug!